Θεσσαλονίκη: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο – Νεκρός 67χρονος οδηγός

Θεσσαλονίκη: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο – Νεκρός 67χρονος οδηγός

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου 2025 σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κάτω από συνθήκες που βρίσκονται υπό εξέταση. Το δυστύχημα συνέβη στο 21ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, λίγο πριν τις 06:00 το πρωί.

Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 67 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά στη μπαριέρα. Κατόπιν, το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του οδηγού.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο, καθώς είχε καταλήξει πριν την άφιξη των σωστικών δυνάμεων.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την αρμόδια υπηρεσία της τροχαίας, με στόχο την αποσαφήνιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE