Στα χέρια της Αστυνομίας η επιστολή της οικογένειας του Κυριάκου Αντωνίου – Ζητούν απαντήσεις και απόδοση δικαιοσύνης

Στα χέρια της Αστυνομίας η επιστολή της οικογένειας του Κυριάκου Αντωνίου – Ζητούν απαντήσεις και απόδοση δικαιοσύνης

Στα χέρια της Αστυνομίας και της Πρώτης Κυρίας βρίσκεται η επιστολή της οικογένειας του 20χρονου Κυριάκου Αντωνίου από την Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου, που έχασε τη ζωή του όταν ένα όχημα με υπερβολική ταχύτητα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο Λάρνακος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου και του δημοσιογράφου Χριστόφορου Νέστορος, η οικογένεια και οι φίλοι του ζητούν απαντήσεις για το δυστύχημα και την άμεση απόδοση δικαιοσύνης.

Στην επιστολή τονίζουν πως «κάθε μέρα που περνά χωρίς δικαιοσύνη, η ευθύνη βαραίνει όλο και πιο πολύ την Αστυνομία και την πολιτεία».

Μεταξύ των ερωτημάτων που θέτουν είναι τα εξής:

  • Υπήρχε τρίτο άτομο στο όχημα που τον χτύπησε;
  • Γιατί ο οδηγός κυκλοφορούσε ως δημόσιος κίνδυνος;
  • Γιατί παραμένει ελεύθερος χωρίς περιορισμούς;

Η οικογένεια δηλώνει ότι περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ δεν αποκλείει νομικές ενέργειες εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE