Θλίψη στο Ακάκι… «έφυγε» από τη ζωή η 76χρονη Ελένη – Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου το τελευταίο αντίο – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στο Ακάκι… «έφυγε» από  τη ζωή η 76χρονη Ελένη – Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου το τελευταίο αντίο  – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα Ακακίου η είδηση του θανάτου της 76χρονης Ελένη Δημητρίου, που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη, 14 Αυγούστου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Ακάκι, την Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025, ώρα 17:30 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 17:00

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσης στο Ακάκι και στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE