Τ/κ Τύπος: Χωρίς μηχάνημα για την άπνοια ένας εκ των 5 Ε/κ συλληφθέντων

Τ/κ Τύπος: Χωρίς μηχάνημα για την άπνοια ένας εκ των 5 Ε/κ συλληφθέντων

Ακόμη να δοθεί στον 68χρονο εκ των 5 Ε/κ συλληφθέντων στα κατεχόμενα, που πάσχει από υπνική άπνοια, το ειδικό μηχάνημα που χρειάζεται για να κοιμάται τις νύχτες, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Οζγκιούρ, παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει εγερθεί επανειλημμένα στο «δικαστήριο», με το τ/κ ΜΜΕ να διερωτάται εάν αυτό καταπατεί τ’ ανθρώπινα δικαιώματα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δικηγόρος Ογούρ Τσιουλχάογλου κατά την διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας στο «στρατιωτικό δικαστήριο» ανέφερε ότι το σχετικό αίτημα για την παροχή του μηχανήματος ώστε να κοιμάται χωρίς να σταματά η αναπνοή του 68χρονου, έχει υποβληθεί στο «υπουργείο εσωτερικών», αλλά απάντηση δεν έχουν πάρει.

  Η εφημερίδα γράφει ότι το αίτημα για το μηχάνημα υποβλήθηκε από την αρχή της κράτησης των 5 στην «αστυνομική διεύθυνση» Τρικώμου. Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι 5 "συνελήφθησαν" στις 19 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE