Τροχαίο: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας κοντά στη γέφυρα Ριζοελίας

Τροχαίο: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας κοντά στη γέφυρα Ριζοελίας

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/8) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, έπειτα από τροχαία σύγκρουση που οδήγησε στο κλείσιμο τμήματος της αριστερής λωρίδας, παρά την Παναγία των Αμπελιών.

Νεότερη ενημέρωση 16:32: Η λωρίδα κυκλοφορίας έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας, παρά την Παναγία των Αμπελιών (γέφυρα παρά τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς).

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE