Η Ελληνική Τράπεζα προειδοποιεί για απάτες - «Δεν είναι φάρσα απ’ τον κολλητό - είναι red flag»

Η Ελληνική Τράπεζα προειδοποιεί για απάτες - «Δεν είναι φάρσα απ’ τον κολλητό - είναι red flag»

Λάβατε μήνυμα για ακύρωση πτήσης με link; Κλήση από «τράπεζα» που ζητά τον αριθμό της κάρτας σου;

Η μήπως ένας «φίλος» που ζητά χρήματα από διακοπές με ανορθόγραφο μήνυμα;

Νιώθεις έντονα ότι κάτι... δεν «κολλά»;

Η Ελληνική Τράπεζα προειδοποιεί. Δεν είναι φάρσα απ’ τον κολλητό - είναι red flag.

Υπενθυμίζεται ότι δεν πρέπει να κάνετε κλικ σε οποιουσδήποτε συνδέσμους σε μηνύματα email και SMS, και ποτέ δεν μοιράζεστε τους κωδικούς πρόσβασης σας, τα στοιχεία της κάρτας και τα PIN σας, ακόμη και αν κάποιος ισχυρίζεται ότι προέρχεται από την Τράπεζα.

Περισσότερες συμβουλές από την Ελληνική Τράπεζα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE