Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

«Πυροσβέστες άρχισαν γρήγορα τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν θύματα», ανακοίνωσε ο Αντρέι Μποτσάροφ μέσω του Telegram.
Η εταιρεία Lukoil, ιδιοκτήτρια του διυλιστηρίου, δεν έχει ακόμα απαντήσει σε αίτημα του Ρόιτερς να σχολιάσει την επίθεση.
In Volgograd, drones have attacked the Lukoil-Volgogradneftepererabotka oil refinery
— NEXTA (@nexta_tv) August 14, 2025
Explosions and fires occurred during the raid, and an oil spill was also reported at the facility.
A large fire at the Lukoil plant is still ongoing, according to satellite fire monitoring… pic.twitter.com/a0sox4ZjBl
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 44 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, μεταξύ των οποίων εννέα πάνω από την περιφέρεια του Βόλγκογκραντ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




