«Κόκκινος Συναγερμός» για κίνδυνο έκρηξης δασικών πυρκαγιών στην Κύπρο

«Κόκκινος Συναγερμός» για κίνδυνο έκρηξης δασικών πυρκαγιών στην Κύπρο

Ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, θα είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού», αύριο Πέμπτη, 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πρόκληση πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον Περί Δασών Νόμο και τον Περί Πρόληψης και Κατάσβεσης Πυρκαγιών στην Ύπαιθρο Νόμο, συνιστά αδίκημα το οποίο επισύρει αυστηρές ποινές.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει θερμότατη έκκληση προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τις εξορμήσεις του, αποφεύγοντας πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αντιληφθεί καπνό ή φωτιά καλείται να τηλεφωνήσει άμεσα στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE