LIFESTYLE

Ονούφριος Σωκράτους: «Θα έπρεπε να είστε έξω φρενών» - Τι λέει για τα «στημένα» καλλιστεία;

Ονούφριος Σωκράτους: «Θα έπρεπε να είστε έξω φρενών» - Τι λέει για τα «στημένα» καλλιστεία;

Από την πρώτη στιγμή, που η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανακοίνωσε το όνομα της φετινής Star Κύπρος, άρχισε ένας ανελέητος πόλεμος από πρώην διαγωνιζόμενες, που δεν έμειναν ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής του «Έχεις Μέσον», ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί και τα σχόλια του άκρως καυστικά.

Διαβάστε το post του γνωστού παρουσιαστήμ:

«Η έλλειψη προπαιδείας δημιουργεί επίδοξες σταρλέτες που πορεύονται νομιζόμενες ότι ο καθρέφτης της ομορφιάς τους είναι κρεμασμένος στο υπνοδωμάτιο και όχι στην ψυχή τους. Ξαφνικά βγήκαν ορισμένα κοριτσάκια που δεν αγχώθηκαν, ή προβληματίστηκαν στο ελάχιστο για την έλλειψη προσωπικότητας, στοιχειωδών γενικών γνώσεων, άρθρωσης, σύνταξης, εκφοράς λόγου κλπ και ενίστανται στην ανάδειξη της χθεσινής Σταρ Κύπρος, κρίνοντας πως όλα είναι στημένα και φωνασκούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για την αδικία.

 Αδικία, είναι να ανεχόμαστε να φονεύετε την ελληνική γλώσσα και τη νοημοσύνη μας. Είναι φυσιολογικό όταν δεν σας δίδαξαν από νηπιακής ηλικίας, ότι όλα στη ζωή είναι ένας αγώνας, ότι καθημερινά δίνουμε μάχες, πολύ πιο σοβαρές, σε κάποιες από αυτές μπορεί να βγούμε κερδισμένοι και σε άλλες να υποχωρήσουμε για να δώσουμε καινούργιες, αλλά πάντοτε κρατάμε το κεφάλι και την αξιοπρέπεια μας ψηλά, χωρίς να ξεκατινιάζουμε και να κοιτάζουμε δεξιά, αριστερά για να βρούμε φταίχτες,.

Υπό αυτό το πρίσμα οι αντιδράσεις σας μπορεί να θεωρηθούν και «δικαιολογημένες». Αυτά τα παραδείγματα αποτυπώνουν όμως μία ευρύτερη εικόνα της σημερινής κυπριακής κοινωνίας, όλα μας φταίνε στην επιφάνεια, γιατί δεν ψάχνουμε στο βάθος… εκεί θέλει πραγματική δεξιότητα όμως. Θα έπρεπε να είστε έξω φρενών, όχι γιατί δεν στεφθήκατε η «ωραιότερη», αλλά γιατί συνεχίζετε να εκθέτετε τον εαυτό σας, φωνάζοντας.

Όμορφα τα κορίτσια που πήραν τίτλο. Εξίσου όμορφες ήταν για μένα δύο ακόμη κορίτσια, που δεν πήραν τίτλο, Βιολέτα Λόρενς και Άντρη Ηλία, (προσωπική μου εκτίμηση), αυτό δεν σημαίνει ότι απέτυχαν όμως, αφού φτάνοντας μέχρι εδώ έχουν πλέον εφόδια να αξιοποιήσουν τα προσόντα και την λάμψη τους.»

Ακολούθησε η απάντηση της ηθοποιού του ΡΙΚ, Μαρίας Παπακώστα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top