Ψάχνουν τον 19χρονο Νίκο οι Αρχές - Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο

Ψάχνουν τον 19χρονο Νίκο οι Αρχές - Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 19 ετών, ο οποίος καταζητείται στη βάση δικαστικού εντάλματος σύλληψης, δίδει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Νίκο Γεωργή, 19 ετών, από την Ελλάδα, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου και καταζητείται, καθότι παρέλειψε να παρουσιαστεί στις 21/07/2025, σε ακροαματική διαδικασία, η οποία διεξάγεται εναντίον του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας στο τηλέφωνο 23-803220 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή  - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Σαφή έκφραση σεξισμού και έλλειψης σεβασμού χαρακτήρισε η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων τα σχόλια βουλευτή που διατυπώθηκαν δημόσια, τονίζοντας ότι ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να αναπαράγει στερεότυπα και προκαταλήψεις στη βάση του φύλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE