Πλημμύρισαν τα Γιάννενα από την δυνατή βροχή

Πλημμύρισαν τα Γιάννενα από την δυνατή βροχή

Ανοχύρωτη πόλη θύμισαν το βράδυ της Κυριακής, 22/11, τα Γιάννενα, στο παραλίμνιο μέτωπο και ειδικότερα στην οδό Γαριβάλδη, όπου τα νερά της βροχής πλημμύρισαν τα φρεάτια και μαζί με βοθρολύματα, ξεχύθηκαν στο οδόστρωμα!

 

Το συγκεκριμένο φαινόμενο συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε έντονες βροχοπτώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων και όπως εδώ και χρόνια είναι γνωστό, τα νερά της βροχής μαζί με τα λύματα πνίγουν όχι μόνο το δρόμο αλλά και τα φρεάτια των ομβρίων, με αποτέλεσμα στη συνέχεια κατευθύνονται στη λίμνη.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτελεί μια υγειονομική και περιβαλλοντική "βόμβα" για τους κατοίκους στην περιοχή αλλά και την ίδια τη λίμνη Παμβώτιδα.



Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE