Ο Ντέιβ Μπατίστα θα συμμετάσχει στο ριμέικ του «Highlander» δίπλα στους Χένρι Καβίλ και Ράσελ Κρόου

Ο Ντέιβ Μπατίστα θα συμμετάσχει στο ριμέικ του «Highlander» δίπλα στους Χένρι Καβίλ και Ράσελ Κρόου

Ο Ντέιβ Μπατίστα βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για να υποδυθεί τον κακό στο ριμέικ της ταινία «Highlander», που ετοιμάζει η Amazon MGM. Ο 56χρονος ηθοποιός θα βρεθεί δίπλα στον Χένρι Κάβιλ και τον Ράσελ Κρόου, με τον Τσαντ Σταχέλσκι να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Στην αρχική ταινία «Highlander» του 1986 πρωταγωνιστούσε ο Κρίστοφερ Λαμπέρ στον ρόλο του Κόνορ ΜακΛάουντ, ενός Σκωτσέζου πολεμιστή του Μεσαίωνα που ανακαλύπτει ότι είναι αθάνατος. Με τη βοήθεια του ξιφομάχου Ραμίρεζ, τον οποίο υποδυόταν ο Σον Κόνερι, ο ΜακΛάουντ μάχεται άλλους αθάνατους ανά τους αιώνες, φτάνοντας σε μια μονομαχία όπου «μπορεί να υπάρξει μόνο ένας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect