Η πιο... πικάντικη απόδειξη: Του χρέωσαν το έξτρα πιπέρι στην πίτσα

Η πιο... πικάντικη απόδειξη: Του χρέωσαν το έξτρα πιπέρι στην πίτσα

Μια σαφώς... πικάντικη απόδειξη δόθηκε σε έναν πελάτη σε μια πιτσαρία στο κέντρο του Μπάρι.

Αφού έφαγε το γεύμα του, ο άτυχος πελάτης παρατήρησε κάτι που δεν περίμενε ποτέ να δει στον λογαριασμό. Το πιπέρι που είχε ζητήσει στην πίτσα του χρέωθηκε 50 σεντς . Αυτή η επιπλέον χρέωση σόκαρε τον πελάτη, ο οποίος δημοσίευσε την απόδειξη στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η Corriere del Mezzogiorno.

Δύο πίτσες, δύο ποτά (ένα νερό και μια μπύρα), η χρέωση κάλυψης και μετά αυτό το εντελώς απροσδόκητο στοιχείο: «+ πιπέρι», που αποτιμάται στα 50 σεντς. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η φωτογραφία πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση , όπου βρήκε πρόσφορο έδαφος για τη διαμάχη που κάθε καλοκαίρι πλήττει διάφορα ιταλικά θέρετρα.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE