Βίντεο: Τρόμος στον αυτοκινητόδρομο - Έπεφταν κούτες από την «κάσια» αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Βίντεο: Τρόμος στον αυτοκινητόδρομο - Έπεφταν κούτες από την «κάσια» αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Ένα περιστατικό που καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, λίγο πριν την έξοδο προς Παρεκκλησιά, φέρνει ξανά στο προσκήνιο ένα συχνό αλλά σοβαρό φαινόμενο που αφορά όλους τους οδηγούς ...τη ρίψη ή πτώση αντικειμένων από οχήματα εν κινήσει.

 Η σελίδα RoadReportCy δημοσίευσε βίντεο ένα επικίνδυνο περιστατικό το οποίο καταγράφηκε στις 2 Αυγούστου 2025, όταν αντικείμενα έπεφταν από την «κάσια» φορτωμένου οχήματος που κινείτο στον δρόμο, σκορπίζοντας κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, πριν την έξοδο Παρεκκλησιάς (02/08/2025) .Να ασφαλίζετε πάντα τα αντικείμενα που μεταφέρετε με το όχημά σας. Ακόμη και ένα απλό πλαστικό τελάρο που θα πέσει στον δρόμο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο κάθε οδηγό και μπορεί να αποβεί μοιραίο για μοτοσικλετιστή. Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας.»

 

Η ανάρτηση έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα, με δεκάδες χρήστες να σχολιάζουν σχετικά περιστατικά που έχουν ζήσει στον δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.