Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

«Ήταν γύρω στις 9 το πρωί στο δρόμο Λευκωσίας προς Παλαιχώρι, κοντά στο στρατόπεδο της Κλήρου. Οδηγούσα με την οικογένεια μου και μπροστά μας ακολουθούσαν άλλα τέσσερα οχήματα», μας είπε ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.
Η τρελή πορεία του προπορευόμενου οχήματος
«Το ένα από αυτά πήγαινε ζιγκ ζαγκ». Μερικά λεπτά αργότερα είδαμε περιπολικό να φτάνει στην περιοχή και να σταματά το αυτοκίνητο. Σταματήσαμε να δούμε. Αφού ακολούθησε έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς ο οδηγός συνελήφθη», πρόσθεσε.
Όπως μάθαμε ήταν μεθυσμένος και πήγαινε στο στρατόπεδο για να παραλάβει τον γιο του. Η αστυνομία ενήργησε αμέσως. Μπράβο στους αστυνομικούς. Μπράβο και σε αυτόν που κάλεσε την αστυνομία, κατέληξε.
Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




