Οδηγοί προσοχή: Κλείνει δρόμος λόγω έργων - Δείτε σε ποια περιοχή και μέχρι πότε

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει δρόμος λόγω έργων - Δείτε σε ποια περιοχή και μέχρι πότε

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι ο δρόμος από τον Μέσα Ποταμό στις Πλάτρες θα παραμείνει κλειστός για την κυκλοφορία από την Τετάρτη 6 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 8 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00.

Όπως αναφέρεται, η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας είναι αναγκαία λόγω της εκτέλεσης βελτιωτικών έργων κατά μήκος του δρόμου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.