Άκουσε την ποινή του 71χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 52χρονο στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 71χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 52χρονο στη Λεμεσό

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε 71χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε την 1η Απριλίου του 2023, στη Λεμεσό.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4:50 τα ξημερώματα όταν ο 71χρονος (τότε 69 χρόνων) παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, με το αυτοκίνητο του, τον 52χρονο Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρισκόταν πεζός δίπλα από πεζοδρόμιο, με πρόθεση να διασταυρώσει τη λεωφόρο Ομονοίας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού βρήκε ένοχο τον 71χρονο στην κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης και σήμερα του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Επιπρόσθετα, του επέβαλε οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για τρεις μήνες από την ημέρα της αποφυλάκισης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE