Άλμα: Η ηγεσία ΔΗΣΥ «σκιαμαχεί με θέματα του παρελθόντος»

Άλμα: Η ηγεσία ΔΗΣΥ «σκιαμαχεί με θέματα του παρελθόντος»

Κατά της ηγεσίας ΔΗΣΥ καταφέρεται το Κίνημα Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο, αναφέροντας ότι αντί να κάνει αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση "σκιαμαχεί με χιλιοειπωμένα θέματα του παρελθόντος".

"Εκείνοι που θα έπρεπε να απολογούνται για τα «χρυσά διαβατήρια», το ξεπούλημα του Συνεργατισμού, το μέγα σκάνδαλο του Βασιλικού, του GSI, τα καλώδια της Cyta στους «ημέτερους» και τόσα άλλα, ζητούν σήμερα απολογία από όσους ανέδειξαν τη διαφθορά", αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Από την πλευρά του, το Άλμα σημειώνει ότι "η διαφάνεια δεν είναι ύβρις. Είναι καθήκον" και, κάνοντας λόγο για "πολιτικό bullying του παλιού κατεστημένου", αναφέρει ότι οι ίδιοι είναι εδώ για να το αμφισβητήσουν και να το ανατρέψουν. "Συνεχίζουμε, γιατί η Κύπρος χρειάζεται φως, όχι σιωπή. Αυτό που ενδιαφέρει την κοινωνία δεν είναι οι μικρότητες, αλλά ποιος έχει σχέδιο, ακεραιότητα και πολιτικό σθένος", καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE