Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Μετά από αναρτήσεις που έγιναν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναμένεται σήμερα Δευτέρα 04/08/2025, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ορεινή Λεμεσό.

Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00, όπου οι συμμετέχοντες θα μαζευτούν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Την ευθύνη/πρωτοβουλία της εν λόγω εκδήλωσης δεν έχει αναλάβει κανένα οργανωμένο σύνολο μέχρι στιγμής.

Παραταύτα, τα μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται επί τόπου για τη διασφάλιση της ειρηνικής διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και για την παροχή διευκολύνσεων στο κοινό και την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Καλούνται όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE