Στο Μακάρειο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε από ύψος 9 μέτρων στη Λευκωσία - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Μακάρειο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε από ύψος 9 μέτρων στη Λευκωσία - Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρή αλλά σταθερή είναι η κατάσταση υγείας του εξάχρονου αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο έπειτα από πτώση από ύψος περίπου εννέα μέτρων.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ, ο Δρ Χρίστος Μηνά, Παιδοχειρούργος στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σοβαρή αλλά σταθερή, και ότι συνεχίζονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ προγραμματίζεται η ενδεικνυόμενη θεραπεία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το συμβάν σημειώθηκε όταν το παιδάκι ξύπνησε και έψαχνε τη μητέρα του, η οποία εκείνη τη στιγμή εργαζόταν σε εστιατόριο και αφού δεν τη βρήκε, άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας με σκοπό να βγει έξω. Έχασε όμως την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Το παιδάκι έγινε αντιληπτό από περίοικους που το άκουσαν να φωνάζει και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE