Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στη Ρωσία πριν λήξει το τελεσίγραφό του στον Πούτιν

Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στη Ρωσία πριν λήξει το τελεσίγραφό του στον Πούτιν

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Κυριακή πως ο ειδικός απεσταλμένος του Στιβ Γουίτκοφ θα ταξιδέψει στη Ρωσία «την Τετάρτη ή την Πέμπτη», με φόντο το τελεσίγραφο που έχει δώσει στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το ταξίδι θα λάβει χώρα «νομίζω την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη ή την Πέμπτη», είπε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε δημοσιογράφους, ενώ είχε προειδοποιήσει την 30ή Ιουλίου ότι το τελεσίγραφό του στον κ. Πούτιν να βάλει τέλος στον πόλεμο επί ποινή ακόμη σκληρότερων κυρώσεων στη Ρωσία και πλέον σε εταίρους τηςεκπνέει εντός 10 ημερών.

«Θα επιβάλλουμε κυρώσεις, αλλά (οι Ρώσοι) μοιάζουν να είναι πολύ καλοί στην αποφυγή κυρώσεων», ανέφερε ο Aμερικανός πρόεδρος. «Είναι πανούργοι τύποι και καλοί στην αποφυγή κυρώσεων, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», επέμεινε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE