Στη φυλακή 34χρονος – Καταδικάστηκε για απόπειρα φόνου κατά γυναίκας – Την περιέλουσε με κηροζίνη – Πόσο θα μείνει πίσω από τα σίδερα

Στη φυλακή 34χρονος – Καταδικάστηκε για απόπειρα φόνου κατά γυναίκας – Την περιέλουσε με κηροζίνη – Πόσο θα μείνει πίσω από τα σίδερα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, επέβαλε σήμερα 31/7 ποινή φυλάκισης 7 ετών σε άνδρα ηλικίας 34 ετών, αφού κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία σε έξι κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου, άσκηση ψυχολογικής βίας κατά γυναίκας, απειλή, μεταφορά μαχαιριού εκτός οικίας και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου ο 34χρονος κρίθηκε επίσης ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής σε άλλες τέσσερις κατηγορίες που αφορούν το αδίκημα της επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, απειλής, παρενόχλησης και παρενοχλητικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου 2024, ο κατηγορούμενος άρπαξε δια της βίας γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, ενώ αυτή βρισκόταν κοντά στο σπίτι της στην Ξυλοτύμπου, προσπαθώντας να την παρασύρει σε κοντινή περιοχή και αφού την περιέλουσε με κηροζίνη, ανέσυρε αναπτήρα με σκοπό να της βάλει φωτιά και να την κάψει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE