Επιχείρηση-σκούπα στην Επ.Αμμόχωστου: Κατασχέθηκαν 4.000 απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων

Επιχείρηση-σκούπα στην Επ.Αμμόχωστου: Κατασχέθηκαν 4.000 απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων

Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες είδη ένδυσης, αξεσουάρ και άλλα προϊόντα, που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις ειδών διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας που διενεργήθηκε σήμερα, σε καταστήματα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η επιχείρηση έρευνας πραγματοποιήθηκε σε εφτά καταστήματα, από μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Σε τέσσερα από τα εφτά καταστήματα εντοπίστηκαν και καταστήματα κατασχέθηκαν συνολικά 3,988 είδη ένδυσης, αξεσουάρ όπως, καπέλα, τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, θήκες κινητών τηλεφώνων, λούτρινα παιχνίδια και άλλα. Από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, διαπιστώθηκε ότι τα προϊόντα που κατασχέθηκαν είναι απομιμήσεις. Παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, που λόγω αρμοδιότητας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η σημερινή επιχείρηση έρευνας εντάσσεται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος που σκοπό έχει την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE