Φονική πυρκαγιά: Ταυτοποιήθηκαν και με DNA οι απανθρακωμένες σοροί – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Φονική πυρκαγιά: Ταυτοποιήθηκαν και με DNA οι απανθρακωμένες σοροί – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την περασμένη Τετάρτη 23 Ιουλίου, 2025, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού, κατά τη διάρκεια προσπάθειας απομάκρυνσης των κατοίκων, εντοπίστηκε από μέλη της Πολιτικής Άμυνας, γύρω στις 9μ.μ., στον δρόμο Μοναγρίου – Άλασσας, ένα όχημα καμένο ολοσχερώς.

Εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο απανθρακωμένες σοροί.

Οι νενομισμένες νεκροτομές επί των δύο σορών, έγιναν την Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025, όπου κατέδειξαν ως αιτία θανάτου, την απανθράκωση.

Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις, με σκοπό την ταυτοποίησή τους.

Όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, πρόκειται για τους Μάρω Φιλιππίδη 77 ετών και Δημήτρη Φιλιππίδη, 81 ετών, τέως κάτοικοι Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE