Σοβαρό ατύχημα: Στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο κεφάλι 15χρονη - Ανατράπηκε το ηλεκτρικό σκούτερ που οδηγούσε

Σοβαρό ατύχημα: Στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο κεφάλι 15χρονη - Ανατράπηκε το ηλεκτρικό σκούτερ που οδηγούσε

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε 15χρονη, η οποία τραυματίστηκε μετά από ανατροπή ηλεκτρικού πατινιού-σκούτερ στην κοινότητα Κονία σήμερα (29/7) το πρωί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pafos Press, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όταν η ανήλικη, ενώ οδηγούσε το πατίνι, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει στο έδαφος.

Η 15χρονη διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, φέρει κάταγμα στο κεφάλι, με την κατάσταση της υγείας της να παρακολουθείται στενά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE