Τραγωδία στην Πάφο: Θανατηφόρο τροχαίο με 21χρονο λίγο μετά τα μεσάνυχτα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στην Πάφο: Θανατηφόρο τροχαίο με 21χρονο λίγο μετά τα μεσάνυχτα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά τα μεσάνυχτα, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΗΚ, 21 ετών, από την Κισσόνεργα, οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στην οδό Γεωργίου Μιχαήλ, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Χρίστου Κκέλη, στην Κισσόνεργα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί, να προσκρούσει αρχικά σε θαμνώδη βλάστηση και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE