Σοβαρές καταγγελίες: Δήμοι χρησιμοποιούν διπλοκάμπινα με πυροσβεστικό υλικό για άλλες εργασίες

Σοβαρές καταγγελίες: Δήμοι χρησιμοποιούν διπλοκάμπινα με πυροσβεστικό υλικό για άλλες εργασίες

Σοβαρές καταγγελίες διατυπώνουν αντιδήμαρχοι των δήμων Ακάμα και Πόλεως Χρυσοχούς. Σημειώνουν ότι διπλοκάμπινα οχήματα που είχαν εξοπλισθεί με πυροσβεστικό υλικό - όπως ντεπόζιτο νερού, λάστιχα και μηχανές πίεσης - και τα οποία είχαν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την πρώτη ανταπόκριση σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, χρησιμοποιούνται πλέον από τους δήμους για άλλες εργασίες.

Οι αντιδήμαρχοι καταγγέλλουν, ακόμη, ότι ο πυροσβεστικός εξοπλισμός - ο οποίος είχε επιχορηγηθεί κατά 50% από την επαρχιακή διοίκηση - έχει αφαιρεθεί από τα οχήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE