ΥΠΑΜ: Εθνικό χρέος η διακρίβωση τύχης κάθε αγνοούμενου

ΥΠΑΜ: Εθνικό χρέος η διακρίβωση τύχης κάθε αγνοούμενου

Σε δέηση για ανεύρεση του Ανθυπολοχαγού Γεώργιου Μελιφρονίδη της 33 Μοίρας Καταδρομών, παρέστη την Κυριακή, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Παλμας, σημειώνοντας το εθνικό χρέος για διακρίβωση της τύχης κάθε αγνοούμενου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Πάλμας κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του ήρωα, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγνοουμένους της τουρκικής εισβολής του 1974, υπενθυμίζοντας το εθνικό χρέος για διακρίβωση της τύχης κάθε αγνοούμενου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE