Ανατροπή: Δεν υπήρξε γυναίκα-καμικάζι στο Σεν Ντενί - Άνδρας το άτομο που ανατινάχθηκε

Ανατροπή: Δεν υπήρξε γυναίκα-καμικάζι στο Σεν Ντενί - Άνδρας το άτομο που ανατινάχθηκε

Το Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδει ότι δεν ήταν τελικά η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν το άτομο που τινάχτηκε στον αέρα κατά την έφοδο της αστυνομίας

Η εξαδέλφη του φερόμενου ως εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι, η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, η οποία σκοτώθηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο Σεν Ντενί, δεν ήταν βομβίστρια αυτοκτονίας, σε αντίθεση με όσα πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί, έγινε γνωστό σήμερα από μια αστυνομική πηγή.


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί ανατινάχτηκε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο. 

Η αστυνομία πίστευε μέχρι τώρα ότι επρόκειτο για μια γυναίκα. 

Όμως, σύμφωνα με την πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, στην πραγματικότητα ο καμικάζι ήταν ένας άνδρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE