ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Α. Φανιέρος πήγε για χαρτί καλής διαγωγής και του είπαν ότι… - Τι δήλωσε στο ThemaOnline

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Α. Φανιέρος πήγε για χαρτί καλής διαγωγής και του είπαν ότι… - Τι δήλωσε στο ThemaOnline

Δεν πίστευε στα μάτια και στα αφτιά του ο Αντώνης Φανιέρος, όταν πήγε να εκδώσει χαρτί καλής διαγωγής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Λάρνακα μετέβη στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας της πόλης, προκειμένου να πάρει το ανάλογο έγγραφο προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό που του είπαν όμως δεν θα το περίμενε ποτέ.

Βάσει των όσων αναγράφονταν στον υπολογιστή, ο κ. Φανιέρος θα δικαιούται να εκδώσει τέτοιο πιστοποιητικό το 2406!!!

 Μιλώντας στο ThemaOnline, σχολίασε με τον ξεχωριστό χαρακτηριστικό του τρόπο: «Τους ευχαριστώ εκείνους που μου έγραψαν αυτή τη χρονολογία (σ.σ. επειδή του χάρισαν πάρα πολλά χρόνια ζωής). Έσιει Θεόν που πάνω τζιαί εν να μας κρίνει ούλλους».

 Και πρόσθεσε ο κ. Αντώνης: «Θα κάνω αίτηση στο δικαστήριο για αποκατάσταση του ποινικού μου μητρώου. Να μην φοβούνται και δεν θα τους ‘φάω’ θέση βουλευτή».

Πάντως, σχολίασε και το ενδεχόμενο να πάρει… βουλευτικό χρίσμα: «Θα δίνω τον μισθό του βουλευτή στα ανάπηρα παιδιά».

Μ.Ι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE