Συλλήψεις για τα επεισόδια και τους διαπληκτισμούς στα γραφεία του ΟΣΕΛ

Συλλήψεις για τα επεισόδια και τους διαπληκτισμούς στα γραφεία του ΟΣΕΛ

Πιάστηκαν στα χέρια απολυθέντες από τον ΟΣΕΛ με μεγαλομετόχους του Οργανισμού, με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3:30 (20/11) όταν ο μέτοχος του ΟΣΕΛ κ. Τάσος Μιχαηλίδης μαζί με μέλη της οικογένειας του και απολυθέντες πήγαν στα γραφεία του ΟΣΕΛ για να παραδώσουν τα κλειδιά και άλλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Τους είχαν αποσταλεί επιστολές απόλυσής τους. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σε κάποια στιγμή προκλήθηκε καβγάς με αποτέλεσμα να κτυπηθούν τρία άτομα από τον ΟΣΕΛ, και συγκεκριμένα ένας εκ των μετόχων (Ιορδάνους).

 Οι μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία αναφέρουν πως ο κ. Ιορδάνους που ήταν εκ των τραυματιών , δεν ήταν αμέτοχος στα γεγονότα που οδήγησαν σε ένταση.

 Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την Αστυνομία να αναμένει το ιατρικό έντυπο των ευρημάτων ώστε να προχωρήσει σε κατηγορίες. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να γίνουν συλλήψεις.

Ρεπορτάζ: M.I 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE