Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Επιτυχημένες ήταν οι ρίψεις επιβραδυντικού υγρού πυρόσβεσης των δυο ισραηλινών C-130 στην ορεινή Λεμεσό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, διευκρινίζοντας ότι αυτές έγιναν τελικά μετά τις 10 το βράδυ.

Όπως διευκρινίστηκε στο ΚΥΠΕ, τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έφτασαν στο νησί λίγο μετά τις 21:00, αλλά δεν πραγματοποίησαν αμέσως ρίψεις επιβραδυντικού υγρού, όπως αρχικά αναφέρθηκε, αλλά έκαναν δοκιμαστικές διελεύσεις.

Συνολικά τα δυο C-130 πραγματοποίησαν από δυο ρίψεις επιβραδυντικού υγρού γύρω στις 22:15 και γύρω στις 22:30, σε σημεία που τους υποδείχθηκαν από τους αρμοδίους, με στόχο την προστασία του δάσους του Τροόδους.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η κ.Παναγιώτου «ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τέσσερις ρίψεις και τα αεροπλάνα επιστρέφουν στο Ισραήλ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE