Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Επιτυχημένες ήταν οι ρίψεις επιβραδυντικού υγρού πυρόσβεσης των δυο ισραηλινών C-130 στην ορεινή Λεμεσό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, διευκρινίζοντας ότι αυτές έγιναν τελικά μετά τις 10 το βράδυ.

Όπως διευκρινίστηκε στο ΚΥΠΕ, τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έφτασαν στο νησί λίγο μετά τις 21:00, αλλά δεν πραγματοποίησαν αμέσως ρίψεις επιβραδυντικού υγρού, όπως αρχικά αναφέρθηκε, αλλά έκαναν δοκιμαστικές διελεύσεις.

Συνολικά τα δυο C-130 πραγματοποίησαν από δυο ρίψεις επιβραδυντικού υγρού γύρω στις 22:15 και γύρω στις 22:30, σε σημεία που τους υποδείχθηκαν από τους αρμοδίους, με στόχο την προστασία του δάσους του Τροόδους.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η κ.Παναγιώτου «ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τέσσερις ρίψεις και τα αεροπλάνα επιστρέφουν στο Ισραήλ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE