Mi-26: Εταιρεία είναι πρόθυμη να παραχωρήσει για βοήθεια το μεγαλύτερο ελικόπτερο πυρόσβεσης στον κόσμο - Μελετά το ενδεχόμενο το Υπουργείο

Mi-26: Εταιρεία είναι πρόθυμη να παραχωρήσει για βοήθεια το μεγαλύτερο ελικόπτερο πυρόσβεσης στον κόσμο  - Μελετά το ενδεχόμενο το Υπουργείο

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός δικηγόρος Θεόδουλος Παπαβασιλείου αναφέρθηκε σε πρόταση που κατέθεσε στα Υπουργεία Γεωργίας και Εξωτερικών, για τη χρήση του ελικοπτέρου πυρόσβεσης Mi-26 της Panh Helicopters.

Όπως σημείωσε, πρόκειται για το «μεγαλύτερο ελικόπτερο πυρόσβεσης με κάδο 15 τόνων νερού», τονίζοντας ότι η πρόταση έγινε χωρίς οικονομικό κέρδος αλλά με κάλυψη βασικών εξόδων. 

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τα Υπουργεία, τα οποία τον διαβεβαίωσαν πως θα μελετήσουν την πρόταση.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι ο κ.Παπαβασιλείου, είναι ένας από τους 33 υπογράφοντες της διακήρυξης του νέου πολιτικού κινήματος «Άλμα» του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE