Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Συγκεκριμένα, μισή ώρα περίπου μετά τα μεσάνυκτα στις 21/07/2025, προκλήθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 74χρονου, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από 49χρονη. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο μετά την έκρηξη. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Αύριο οι συλληφθέντες αναμένετε να παρουσιάσουν ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα διατάγματος προσωποκράτησης τους.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




