Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, «επηρεάστηκαν υποστατικά. Ο επηρεασμός τους θα γίνει μετά την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η καμένη έκταση αξιολογείται στα τρία εκτάρια.
Η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη. Επιχειρούν 8 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Π.Υ. - 6 οχήματα από Τ.Δ. επίσης ενημερώθηκε και η εθελοντική ομάδα SupportCy.
Επιχειρούν επίσης 2 αεροσκάφη πυρόσβεσης. Τα αίτια έναρξης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν μετά την πλήρη κατάσβεση».
Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




