Κατηγορήθηκαν για Νόμο για τη βία στα γήπεδα τρία πρόσωπα που ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης

Κατηγορήθηκαν για Νόμο για τη βία στα γήπεδα τρία πρόσωπα που ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης

Μια σημαία της Παλαιστίνης θεάθηκε να υπερίπταται πάνω από το γήπεδο «ΆλφαΜέγα», με τη βοήθεια δυο μπαλονιών, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Πάφου και της Ισραηλινής Μακάμπι Τελ Αβίβ, το βράδυ της Τρίτης. Τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν για ανάκριση για το περιστατικό και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, αμέσως μετά το περιστατικό, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην περιοχή του γηπέδου τρία ύποπτα πρόσωπα, τα οποία κλήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών.

Οι τρεις ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για υπόθεση που αφορά στο Νόμο για τη βία στα γήπεδα (ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου).

Το περιστατικό καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.