Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών [ΤΑΕΠ] του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, γύρω στις 7.40 χθες το βράδυ, άντρας ηλικίας 58 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κατά την παρουσία στον χώρο εξέτασης ασθενών, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία.

Μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί ως μέλος της φρουράς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προχώρησε στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE