Λάβρος ο ΔΗΣΥ με podcast του Φειδία Παναγιώτου - Η αναφορά στον Αυξεντίου - «Η ιστορία μας δεν ξαναγράφεται από αριστερά ιδεολογήματα» - Δείτε βίντεο
Αντιδράσεις προκάλεσε νέο podcast του Κύπριου Ευρωβουλευτή και YouTuber Φειδία Παναγιώτου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ, σκοπός της εκστρατείας είναι να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και στο Ταχυδρομικό Γραφείο Παραλιμνίου, με στόχο τη συλλογή βασικών αγαθών όπως: σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, κ.α), είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό (γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, υπολογιστές, κ.α) , Ποτά και τρόφιμα (χυμοί, μπισκότα, κ.α).
Όλα τα αγαθά που θα συλλεγούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα παραδοθούν στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού για διαμοιρασμό σε όσα παιδιά τα έχουν ανάγκη.
Το υλικό προβολής της εκστρατείας και όλες οι λεπτομέρειες αναρτώνται στην ιστοσελίδα των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, ενώ ενημέρωση γίνεται και από τα κατά τόπους Ταχυδρομικά Γραφεία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις