Επεισόδια στη Λάρνακα: Χειροπέδες στον 41χρονο που καταζητείτο - Εντοπίστηκαν άλλοι δύο

Επεισόδια στη Λάρνακα: Χειροπέδες στον 41χρονο που καταζητείτο - Εντοπίστηκαν άλλοι δύο

Η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα σήμερα, στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης οχλαγωγίας, συμπλοκής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και άλλων αδικημάτων, που διαπράχθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Ιουλίου, στην περιοχή Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 41χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Στοιχεία προέκυψαν εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 23 και 17 ετών. Αυτοί επίσης εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και αφού ανακρίθηκαν, αφέθηκαν για να κλητευθούν σε κατοπινό στάδιο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών. Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ακόμη υπόπτων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να οδηγήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE