Πετροπόλεμος μεταξύ οπαδών στη Λάρνακα – Έστειλαν στο νοσοκομείο 18χρονο – Ψάχνουν τέσσερα πρόσωπα

Πετροπόλεμος μεταξύ οπαδών στη Λάρνακα – Έστειλαν στο νοσοκομείο 18χρονο – Ψάχνουν τέσσερα πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της οχλαγωγίας, συμπλοκής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και άλλα αδικήματα, η Αστυνομία προχώρησε χθες στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον άντρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος καταζητείται, ενώ άλλα τρία πρόσωπα αναγνωρίστηκαν και θα κληθούν για κατάθεση.

Περαιτέρω, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και μαρτυριών που λήφθηκαν εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες άλλων τριών υπόπτων προσώπων, οι οποίες θα δημοσιευθούν εντός της ημέρας με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Τα πιο πάνω προκύπτουν αφού, γύρω στις 11:45 το βράδυ της 19ης Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στο Καλό Χωριό Λάρνακας. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ αριθμός προσώπων βρισκόταν σε διάφορα σημεία της περιοχής. Στα πρόσωπα αυτά έγιναν συστάσεις και αυτοί αποχώρησαν αφού το περιστατικό είχε λήξει πριν την άφιξη των αστυνομικών.

Λίγο αργότερα, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου άντρας ηλικίας 58 ετών και κατήγγειλε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητο του σταθμευμένο σε χώρο πλησίον του σημείου που εντοπίστηκαν οι πέτρες, προκλήθηκαν σε αυτό ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα και το πίσω γυαλί.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι, κατά το συγκεκριμένο περιστατικό, τραυματίστηκε στο κεφάλι 18χρονος, ο οποίος μετέβη γύρω στις μία τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας όπου και πήρε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE