Ο Κρητικός αγρότης που τρέλανε τις γυναίκες και το Facebook: Τι λέει για το ντόρο που έγινε τις τελευταίες ώρες; (PHOTOS)

Ο Κρητικός αγρότης που τρέλανε τις γυναίκες και το Facebook: Τι λέει για το ντόρο που έγινε τις τελευταίες ώρες; (PHOTOS)

Ένας αγρότης με γαλάζια μάτια έκλεψε την παράσταση στο συλλαλητήριο των αγροτών από την Κρήτη την Τετάρτη (18/11) στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη, του μελισσουργού από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, έχουν γίνει viral με τους περισσότερους να σχολιάζουν την άγρια ομορφιά του βλέμματός του.

Ο ίδιος μιλώντας στο BHMAFM είπε ότι «δεν περίμενε αυτόν τον χαμό» με τις φωτογραφίες του. «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» συμπλήρωσε.

Παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του - «να 'ναι καλά τα κοπέλια» δήλωσε χαρακτηριστικά - τον πειράζουν για τον χαμό που έχει γίνει.

Ωστόσο απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ποζάρει για το φακό ενός φωτογράφου ως μια διαφορετική επαγγελματική απασχόληση.

«Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν την Τετάρτη ο κ. Στιβακτάκης λέει ότι «ανεβήκαμε στην Αθήνα και εκεί μας περίμεναν τα "μπολάκια" του Τσίπρα, τα ΜΑΤ όπως τα λέω εγώ, και μας ψέκασαν». «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» κατέληξε στη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE