Έκλεισε εκτάκτως το Κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Έκλεισε εκτάκτως το Κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Έκλεισε εκτάκτως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, ή όπως είναι γνωστό «η πισίνα του Λέλλου» που είχε ανοίξει τις πύλες του φέτος μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και εγκατάλειψης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα «Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας», «Λόγω εφαρμογής έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας είμαστε υποχρεωμένοι, η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας να παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα. Η μικρή δεξαμενή λειτουργεί κανονικά, Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!».

Αυτούσια η ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE