Χειροπέδες σε 26χρονο: Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα καπνικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 26χρονο: Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα καπνικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες

Λειτουργοί μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, επέλεξαν για έλεγχο τις αποσκευές 26χρονου επιβάτη με Πολωνική υπηκοότητα, ο οποίος θα ταξίδευε από την Λάρνακα με προορισμό το Λονδίνο.

Κατά τον φυσικό έλεγχο των δύο αποσκευών του επιβάτη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Συγκεκριμένα, στις αποσκευές του εντοπίστηκαν 166 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και συσκευασίες καπνού για στριφτό τσιγάρο συνολικού βάρους 4 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε σε κρατητήριο για να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αύριο Κυριακή μαζί με την Πολωνή επιβάτιδα που συνελήφθηκε το πρωί της ίδιας μέρας.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE