Πυρκαγιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη - Βρισκόταν εντός - Τι εξετάζουν οι Αρχές - Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη - Βρισκόταν εντός - Τι εξετάζουν οι Αρχές - Δείτε φωτογραφίες

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην οδό Πατησίων (στο ύψος της Πιπίνου) τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής.

Η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Ο ηθοποιός που βρισκόταν στο σπίτι του, βγήκε χωρίς να διατρέξει κίνδυνο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Η Πυροσβεστική ερευνά αν πρόκειται για εμπρησμό.

Από την πρώτη εκτίμηση δεν υπήρχε αναμμένη κουζίνα ή βραχυκύκλωμα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στο χώρο και βλέπει μαζί με τους πυροσβέστες τις ζημιές που έχουν προκληθεί. Για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 21 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρισκόταν μόνος του στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου είχε κάποιο ιατρικό ραντεβού. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία και βγήκε από το διαμέρισμα γεμάτο από τους καπνούς.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού. Το διαμέρισμα της Πατησίων είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας και ανήκει στη σύζυγο του ηθοποιού.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE