Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Καταζητείται 18χρονος που παρέσυρε την 58χρονη και έφυγε από τη σκηνή - Δείτε φωτογραφία

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Καταζητείται 18χρονος που παρέσυρε την 58χρονη και έφυγε από τη σκηνή - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 18χρονου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Αυτός καταζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, με θύμα 58χρονη, υπήκοο τρίτης χώρας, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ διασταύρωνε πεζή τη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, γύρω στις 7.00 το πρωί σήμερα Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025.

Πρόκειται για τον Mahmoud Alhaj Ali, από τη Συρία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης, πρόκλησης θανάτου από αμέλεια, εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος, και άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE