Λάρνακα: Χειροπέδες σε εννέα πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κυπριακή Δημοκρατία

Λάρνακα: Χειροπέδες σε εννέα πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κυπριακή Δημοκρατία

Στη σύλληψη εννιά ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης διαφόρων τμημάτων της Αστυνομίας, του Δήμου Λάρνακας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που διενεργήθηκε το πρωί, σε δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομική Διεύθυνσης Λάρνακας «ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις έξι το πρωί και έληξε γύρω στο μεσημέρ»ι.

Στην επιχείρηση, είπε, συμμετείχαν η ΑΔΕ Λάρνακας, η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Δήμος Λάρνακας με τις δικές του Υπηρεσίες.

Πρόσθεσε ότι «στόχος της επιχείρησης ήταν η διενέργεια ελέγχων σε δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων στην Λάρνακα και ιδιαίτερα σε σχέση με παράνομη παραμονή αλλοδαπών προσώπων, οχληρία και άλλα συναφή αδικήματα».

Από τους ελέγχους «προέκυψαν εννέα συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας ενώ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα. Ακόμα έγιναν τροχονομικοί έλεγχοι στην περιοχή από τους οποίους προέκυψαν συνολικά 15 τροχαίες καταγγελίες».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοστόμου «έγιναν επίσης έλεγχοι τόσο από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για θέματα των αρμοδιοτήτων τους και θα ληφθούν ανάλογα μέτρα για παρατυπίες ή και ελλείψεις σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας που εντοπίστηκαν».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρέτησε σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE