Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

 

Ο εκρηκτικός Hovig μαζί με τον μοναδικό Θοδωρή Μαραντίνη, τον frontman των Onirama, γιορτάζουν τα 11 χρόνια του πρωτευουσιάνικου Garden Day & Night.

Εξάλλου, πρόκειται για μία καταπράσινη όαση που μοιάζει να ξεπήδησε από καλοκαιρινό παραμύθι. Το Garden Day & Night δεν είναι απλώς ένας χώρος εστίασης – είναι μια εμπειρία που σε ταξιδεύει. Ο βραβευμένος μας κήπος προσφέρει δροσιά, χαλάρωση και μια μοναδική αίσθηση απόδρασης, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την πόλη.

Και τώρα ετοιμάζεται να σου προσφέρει και μια νύχτα φωτιά.

Πέμπτη 31 Ιουλίου γιορτάζει όπως μόνο αυτό ξέρει! Χωρίς όρια.

Κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 22 66 26 26
 
marantinis.jpg
ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE