Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε πολυκατοικία - Δείτε φωτογραφία

Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε πολυκατοικία - Δείτε φωτογραφία

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σε συγκεκριμένη περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης, με στόχο τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών και μέχρι τις 8 το πρωί συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) και διεξάγεται σε πολυκατοικία στην οποία διέμεναν αλλοδαποί.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οκτώ πρόσωπα τα οποία φέρονται να διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της Αστυνομίας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμα ώρες τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE