Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σύμφωνα με σχετική ειδοποίηση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), την Κυριακή 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στα φανάρια κυκλοφορίας από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα».
Η διακοπή «θα επηρεάσει τη λειτουργία των φώτων τροχαίας στην οδική συμβολή Λεωφόρος Αυξεντίου - Νικόδημου Μυλωνά - Λουκή Πιερίδη - Στυλιανού Λένα (Φώτα Ακαδημίας)».
Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί τους οδηγούς, δημότες και επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση από τα σημεία αυτά, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




