Έκλεψαν όχημα και το πήραν σε άλλη πόλη - Δεύτερη σύλληψη ένα χρόνο μετά

Έκλεψαν όχημα και το πήραν σε άλλη πόλη - Δεύτερη σύλληψη ένα χρόνο μετά

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες [16/07] γύρω στις 10.00 το βράδυ, στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 30 ετών, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής τριών αυτοκινήτων.

Για την υπόθεση συνελήφθη στις 02/07/2025 και άντρας ηλικίας 35 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 20 Αυγούστου, μεταξύ 05 και 20 Αυγούστου, 2024, διαπράχθηκε διάρρηξη κατοικίας στην επαρχία Πάφου, από όπου κλάπηκαν τα κλειδιά τριών αυτοκινήτων και στη συνέχεια τα τρία οχήματα, που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού.

Το ένα όχημα εντοπίστηκε στις 29 Αυγούστου, στην περιοχή Ύψωνα.

Το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στις 25 Οκτωβρίου, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE